top of page

Despre noi

Great Mews este o felisă mică, în care creștem pisici din rasa Ragdoll la noi acasă, cu toată dragostea și atenția noastră. Suntem membrii ai clubului felin Magnificats și înregistrați în WCF (World Cat Federation). Pisicile și pisoii noștri locuiesc cu noi ca oricare animal de companie și sunt parte din viața noastră de zi cu zi. Toate pisicile noastre sunt înregistrate în WCF și participă regulat la expoziții de pisici, obținând rezultate excepționale. Acest lucru ne ajuta sa păstram rasa conform standardului și confirmă faptul că pisicile noastre sunt sănătoase și îngrijite.

Femelele noastre iubite nu au pisoi des pentru că ținem la sănatatea lor și au parte de tratament pre și postnatal. Suntem complet dedicați pisicilor noastre, fie că sunt de rasă sau nu.

Participăm la seminarii de genetică și îngrijire felină.

Eu sunt în primul rând "pisicară", pisicile îmi sunt muze (de aici vine și jocul de cuvinte din spatele numelui felisei noastre) și apoi student arbitru de pisici în WCF și arhitect. Împreună cu Martin, am putut sa înființez această felisă mică și am reușit sa facem câțiva oameni fericiți cu pisoii noștri.

Anca Neculoiu & Martin Keuer

Am avut onoarea de a fi invitați la emisiunea Digi Animal World a canalului de televiziune Digi Animal World pentru a vorbi despre pisicile Ragdoll.

Eu am avut emoții și am mai facut greșeli dar pisicile noastre au fost minunate!

bottom of page